REZERVACIJE

Za sve rezervacije napravljene putem web sajta dobijate specijalne pogodnosti:
Za tri i više noćenja i Hotel Vam obezbjeđuje besplatan transfer u jednom pravcu sa ili do aerodroma ili besplatan parking u hotelskoj garaži.

Garantovano najbolje cijene kao i sigurnost plaćanja preko našeg web sajta.
Spa centar hotela Avala Resort & Villas Vam poklanja 10 min u našem turbo solarijumu najnovije generacije . Opustite se I oslobodite se stresa.
Garantovano najpovoljnije cijene. Brza provjera raspoloživosti i rezervacije u realnom vremenu

HOTEL SEA FORT - SUTOMORE

U srcu Sutomora, samo 10 metara od prekrasne pješčane plaže i na predivnom dugačkom šetalištu koje je prepuno atraktivnih dnevnih i noćnih dešavanja, naći ćete šarmantni plažni resort - Hotel Sea Fort
Veličanstveni pogled iz svih naših moderno opremljenih apartmana, prostrani restoran, konferencijska dvorana, blizina plaže, kao i sadržaji za djecu ispunit će sve Vaše potrebe tokom cijele godine.

GOSTI BIRAJU HOTEL SEA FORT ZBOG


 

ODLIČNE LOKACIJE

JAVNE PLAŽE

ODLIČNOG ODNOSA CIJENE I KVALITETA

POKLONI DOBRODOŠLICE

LUKSUZ

seafort

UDALJENOST

Aerodrom Podgorica: 42km | Aerodrom Tivat: 51km | Autobuska stanica: 500m | Željeznička stanica 500m | Luka Bar: 5km

Destinacija

Destinacija
Sutomore – Crna Gora

"U trenutku stvaranja naše planete, najljepši susret kopna i mora dogodio se na obali Crne Gore. Kad su biseri prirode bili sijani po svijetu, na ovom mjestu ih je posuta puna šaka." rekao je Lord Byron

Sutomore se nalazi na Jadranu u centralnom dijelu crnogorske obale i povezano je sa Podgoricom kopnenim putem kroz tunel Sozina. Sutomore je takođe i stanica na međunarodnoj pruzi Beograd -Bar što ga čini veoma pristupačnom destinacijom. Sutomore ima dva kilometra dugu pješčanu plažu i živopisno šetalište koje je bogato noćnim životom.

Sutomore je posebno popularno za mlađe goste, prije svega zbog šetališta koje je bogato barovima, kafićima, noćnim klubovima i restoranima, a sa druge strane je mnogo pristupačnije nego precjenjena Budva.

 

SEA FORT LOKACIJA

 

360 pogled